Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΕΥΚΟΛΑ ΓΛΥΚΑ

ΥΛΙΚΑ
  • 300γρ. ζύμη για τάρτες
  • 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ 200γρ.
  • 200ml κρέμα γάλακτος
  • 300γρ. φράουλες

                                                                            
 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 200°C.
  2. Τοποθετήστε τη ζύμη σας σε ειδική φόρμα για τάρτες, τρυπήστε με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία, καλύψτε με λαδόκολλα και ρίξτε όσπρια πάνω στη λαδόκολλα (φασόλια ξερά ή φακές) για να μην φουσκώσει και ψήστε για 20 λεπτά. Αφαιρέστε τη λαδόκολλα με τα όσπρια και ψήστε για ακόμα 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
  3. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράστε την κρέμα γάλακτος.
  4. Σε ένα μπολ τεμαχίστε την κουβερτούρα σε κομματάκια και περιχύστε την με τη ζεστή κρέμα γάλακτος. Αφήστε για 2 λεπτά και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  5. Αδειάστε το περιεχόμενο στην ψημένη ζύμη, προσθέστε τις κομμένες φράουλες και τοποθετείστε τη στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Σερβίρετε την τάρτα κρύα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου