ΕΥΚΟΛΑ ΓΛΥΚΑ
ΥΛΙΚΑ
- 300γρ. ζύμη για τάρτες
- 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ 200γρ.
- 200ml κρέμα γάλακτος
- 300γρ. φράουλες
- Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 200°C.
- Τοποθετήστε τη ζύμη σας σε ειδική φόρμα για τάρτες, τρυπήστε με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία, καλύψτε με λαδόκολλα και ρίξτε όσπρια πάνω στη λαδόκολλα (φασόλια ξερά ή φακές) για να μην φουσκώσει και ψήστε για 20 λεπτά. Αφαιρέστε τη λαδόκολλα με τα όσπρια και ψήστε για ακόμα 10 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
- Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράστε την κρέμα γάλακτος.
- Σε ένα μπολ τεμαχίστε την κουβερτούρα σε κομματάκια και περιχύστε την με τη ζεστή κρέμα γάλακτος. Αφήστε για 2 λεπτά και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
- Αδειάστε το περιεχόμενο στην ψημένη ζύμη, προσθέστε τις κομμένες φράουλες και τοποθετείστε τη στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Σερβίρετε την τάρτα κρύα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου